Song Education

Song Education LP

The Music You heard On Your favorite Shows.

Canned Heat, Roxy Music, Devo, Duran Duran, Limahl, Frankie Goes To Hollywood, Salt-N-Pepa….
Samen overspannen deze artiesten decennia muziekgeschiedenis. In het huidige tijdperk van streamingdiensten als Netflix en Prime bereiken deze klassiekers nieuwe oren dankzij de series waar we zo van houden: van Breaking Bad tot Stranger Things en van Riverdale tot Sex Education. Muziek speelt een belangrijke rol in deze shows en dus werd het tijd voor een mooie muzikale verzamelaar….

Universal bedacht de compilatie en stelde hem samen. In samenwerking kozen we de perfecte coverfoto, welke ik bewerkte en voorzag van de juiste hoezen. Ik ontwierp de hoes, de insert en de labels.

De LP komt uit via Music On Vinyl|VinylBase en bevat nieuwe muziek voor de nieuwe generatie en voor de ouderen onder ons is het een weer feest van herkenning en jeugdsentiment.

“Song Education is a new compilation that serves to familiarise youth and young adults with popular music from the 60’s through the 90’s. Some of the artists included on this record are Roxy Music, Duran Duran, The Cutting Crew, Elton John, Salt-N-Pepa and Frankie Goes to Hollywood.”

RELEASE: 31.7.2021 | Music On Vinyl | VinylBase

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *