Song Education 3

Ook voor het derde deel uit de Song Education serie tekende ik voor het grafische ontwerp van de lp-hoes, de insert en de labels en besliste ik mee over de vinylkleuren van de serie.

“Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in tv-shows. Naast de beelden roept muziek gemakkelijk sfeer, spanning, romantiek of een tijdsbeeld op. Met het brede scala aan shows dat momenteel wordt aangeboden op het groeiende aantal streamingdiensten, ontdekt hun publiek oude en nieuwe bands en artiesten.”

Song Education 3 brengt opnieuw een aantal formidabele nummers uit deze series samen in een nooit eerder op deze wijze gecompileerde samenhang. De Song Education serie overbrugt gemakkelijk decennia vol geweldige muziek, van de jaren zestig tot de jaren negentig, en verzamelt de songs en artiesten die nu herrijzen via trending series als La Casa De Papel, American Horror Story, The End Of The F***ing World, Breaking Bad en natuurlijk Sex Education.

Song Education 3 bevat nummers van onder meer The Velvet Underground, Kool & The Gang, Rodriguez, Bryan Ferry, Billy Idol, The George Baker Selection en meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights