Kobalt & Co | Alle activiteiten in beeld

Recent project: Visuele Visitekaart voor Kobalt & Co.
Formaat: 50x70cm, A3 & A4
Opgeleverd: mei 2023

Ook voor de creatieve onderneming Kobalt & Co maakte ik een Visuele Visitekaart.

De missie, de locatie en de activiteiten van de onderneming zijn overzichtelijk verbeeld in een illustratie die zowel voor zichzelf kan spreken als in gesprek gebruikt kan worden.

De vijf pijlers waarop Kobalt & Co rust –Locatie, Workshops, Ateliers, Diensten en Pakje Kunst– zijn zo in de poster verwerkt dat ze ook losstaand kunnen worden gebruikt als ansichtkaarten.

Kobalt & Co biedt onderdak aan verschillende kunstprojecten en ateliers. Er is een workshopruimte; er zijn expositieruimten; de kunstenaars Diana van Wijk, Marielle Evers en Wouter Springer hebben er nu hun ateliers en het is het hoofdkwartier van de Rotterdamse vestiging van Pakje Kunst.

De locatie is laagdrempelig en wil ook de verbinding met de buurt versterken door mooie workshops, het aanbieden van kleinschalige evenementen en door middel van kennisuitwisseling.

Het publiek is divers en bestaat uit kunstliefhebbers en kunstontdekkers, zakelijke partners en passanten en natuurlijk de kunstenaars zelf met vaak een hele schare aanhang. De kunstprojecten worden aangeboden voor alle leeftijden,.

De Visuele Visitekaart van Kobalt & Co is op 50 x 70 cm geprint voor aan de muur, als A3 voor op tafel en kan verzonden worden als A4. Ook kunnen de verschillende onderdelen als ansichtkaarten worden gedrukt en verstuurd.

Bekijk het aanbod en de activiteiten van kobalt & Co op hun website of Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights