Visuele Routekaart voor sociaal bewogen Lunch Bunch

“Ontzettend gaaf!!! Echt precies wat ik voor ogen had!” – Robin, Lunch Bunch

“Wij nemen geen mensen aan om lunches te maken, wij maken lunches zodat we mensen aan kunnen nemen. Uw bestelling zorgt dus direct voor brood op de plank bij u en bij onze mensen. Zo draagt u dus bij aan een socialer en inclusiever Rotterdam.” – Lunch Bunch

De missie van Lunch Bunch is vooral een sociale. De vestiging in Rotterdam West wordt in het voorjaar van 2023 uitgebreid met een vestiging in Rotterdam Zuid. In nauwe samenwerking met het Uitstroom Trainings Centrum en scholen begeleidt Lunch Bunch hierin leerlingen van het Praktijkonderwijs en Speciaal Onderwijs met vakmatige deskundigheid en liefdevolle aandacht op hun route naar betaald werk in de catering. Deze route loopt van de opname van leerlingen, het koppelen van opdrachten aan commerciële partijen, het aanleren van vaardigheden naar het opdoen van ervaring en het krijgen van die baan.

Om dit traject te verbeelden deed Robin van Lunch Bunch een beroep op mij. Na een goede briefing van de wensen en gedachten maakte ik een schets en nadat deze was goedgekeurd resulteerde dit in de Visuele Routekaart voor Lunch Bunch. En deze was goed raak: zowel Robin als het samenwerkende Uitstroom Trainings Centrum werden er zeer enthousiast van.

Het visueel en tekstueel verbeelden van processen, werkwijzen en missies is een dankbaar werkveld waarin ik me met groot plezier begeef. Wanneer dit precies de gewenste resultaten oplevert is dit zowel voor de opdrachtgever als voor mijzelf een geslaagde samenwerking en een groot genoegen.

Bekijk de website van Lunch Bunch (en bestel er een broodje 🙂 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *