Poster voor Carend congres 2024

Op donderdag 14 maart 2024 vindt het Jaarcongres ‘Leven toevoegen aan de dagen’ van Carend plaats in Jaarbeurs Utrecht. Voor deze derde editie heeft Carend gekozen voor het thema ‘Kijken naar de Toekomst’. Voor deze editie mocht ik de poster maken. Dat betekende dat ik zowel de tekening als het grafisch ontwerp voor mijn rekening nam.

Vanuit het thema ‘Kijken naar de toekomst’ koos ik voor een stel dat elkaar innig vasthoudt terwijl ze door een aantal vensters kijken naar een aantal mogelijke versies van ‘de toekomst’, daarbij doelend op zowel hun eigen toekomst als de toekomst van de palliatieve zorg in Nederland.

“Jaarlijks overlijden in Nederland 170.000 mensen, waarvan bij bijna 80% dit overlijden verwacht komt. Bij de meeste mensen zou palliatieve zorg in de fase hieraan vooraf een belangrijke rol kunnen spelen, maar 1 op de 3 mensen die deze zorg nodig heeft, krijgt deze niet. Hoe gaan we in Nederland ervoor blijven zorgen dat iedereen de beste zorg blijft krijgen, ook als je niet meer beter wordt.” – bron: Carend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *