Visuele Visitekaart voor bezige ondernemer OceanLab010

Burhan Carlak | visuele visitekaart | OceanLab010

Burhan Carlak is OceanLab010
Burhan Carlak is een bezige ondernemer. In OceanLab010 kweekt hij op duurzame wijze koralen om de vangst van wilde koralen in de wereld te beperken. Hij leert kinderen en volwassenen over de waarde van koraal en ander zeeleven in ons ecosysteem Aarde. Hij plaatst op locatie zee-aquaria met een verhaal. Hij organiseert bedrijfsuitjes en dagbesteding met mindfulness en workshops over koken met zeewieren. En hij ontwikkelt een coral game. Kortom: deze gedreven ondernemer doet veel.

Met zijn groeiende portfolio zocht hij een manier om dit allemaal helder te communiceren aan de mensen die hij ontmoet. Iemand zei tegen hem: vraag Nathan om het voor je te verbeelden. Zo geschiedde.

De visuele visitekaart vertelt je alles over de onderneming
Ik maakte voor Burhan en zijn onderneming een visuele visitekaart. Alles wat hij doet is te zien en te lezen in een oogopslag. Rondom zijn portret is een overzicht van al zijn activiteiten te zien met korte teksten die het beeld ondersteunen. Bovenin de kaart zijn zijn filosofie, zijn missie en ook de impact van zijn koraalkwekerij te zien.

Burhan neemt de strak gelamineerde A3-kaart overal mee naar toe. Hij gebruikt hem als praatplaat waarbij hij meer vertelt over zijn werk. Een digitale versie wordt naar (potentiële) partners en opdrachtgevers gezonden zodat ook zij meteen begrijpen wat OceanLab010 doet en wat Burhan voor een ander kan betekenen.

Een visuele visitekaart verduidelijkt in een oogopslag wat je onderneming doet

____________________________________________________________________________________________________________

Ook voor jou?
Ook voor jou kan ik een visuele vertaalslag van je missie en je bezigheden maken. Wil jij ook op speels professionele wijze indruk maken op potentiële partners of opdrachtgevers? Neem dan gerust even contact met me op.

Werkwijze
Na inventarisatie en prijsopgave breng ik samen met jou je activiteiten in kaart, bedenk er de juiste beknopte teksten en beelden bij, maak de kaart en lever hem pico bello digitaal en print-klaar op A3 en A4 bij je aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights