Een praatplaat voor RBT De Langstraat

Op 9 oktober 2023 vond de Ondernemersbijeenkomst plaats van het Regionaal Bureau voor Toerisme De Langstraat, ditmaal in De Voorste Venne in Drunen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt geïnformeerd, geïnspireerd en bijgepraat. De middag werd gepresenteerd door Stefan Korthout die de aanwezigen aan de tand voelde en zo nu en dan flink aan het denken zette. Manager van RBT De Langstraat Aileen Kok presenteerde resultaten en doelstellingen en lanceerde het herfst/winter magazine. Leefstijlvinder-specialist Simone Maas gaf tips over het aanspreken en activeren van diverse doelgroepen.


Ik was aanwezig om een visueel verslag te maken van de presentatie over de Leefstijlvinder en om tijdens een interactieve sessie met de ondernemers te werken aan ‘De Praatplaat van De Langstraat’.

Live tekenen tijdens bijeenkomsten en evenementen behoort ook tot de vele mogelijkheden van deze directe en toegankelijke visuele communicatie. Interesse? Neem vooral even contact met me op.

Bekijk hier ook de aftermovie van: https://lnkd.in/e6Wr8Akt


Met dank aan Aileen Kok voor de prettige organisatie en contact; aan Vittoria Roitero-Maas voor beelden en een deel van bovenstaande tekst, en aan het team van RBT De Langstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights