Live getekend afscheidscadeau voor gelauwerd Wijknetwerker

Mooi om te doen, leuk om te zien, fijn om te krijgen.

Om wijknetwerker Xenia Heemskerk van Rotterdam Bloemhof op de drempel van haar nieuwe leven als pensionado een mooi afscheidscadeau te geven vroeg de Gemeente in hoedanigheid van de Wijkmanager me om live een tekening te maken van Xenia, haar wijk en ter plaatse opgehaalde uitspraken van massaal toegestroomde bezoekers.

Haar vruchtvolle jaren van daadkracht en visie werden gevierd met een feest van waardering in ‘haar wijk’ Bloemhof. Xenia straalde en ontving liefde en lof tijdens de opening van de fonkelnieuwe Rotterdamse Wijkhub Bloemhof. Ieder einde is een nieuw begin.

Dankbare woorden, geplante zaadjes, fragmenten van Bloemhof en het kersverse Xeniaplein werden vereeuwigd en gingen die avond ingelijst met Xenia mee naar huis.

Een Live getekend afscheidscadeau voor een vertrekkende, jubilerende of hoogst gewaardeerde collega. Het kan allemaal met een live tekenaar op je feestje of bijeenkomst.

Heb je interesse? Mail me vooral voor de mogelijkheden: nathan@nathanvanderveer.nl

#livetekenen #afscheid #cadeau #visualisatie #Bloemhof #Rotterdam #Wijknetwerker #Stadsmarinier #Wijkmanager #hiertekenen #livegetekend Met Xenia HeemskerkLilian OeliusHarry KraaijeveldLot Mertens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *